Salı, Ocak 24, 2006

rejime başlıyoruz!
bir evden diğerine taşınmanız gerekiyorsa -ki pek yakında onun ayrıntılarına da değinilecektir- fark edeceğiniz gerçeklerden biri de yazlık giysilerinizin kışlık giysilerinizden çok daha güzel olduğu olabilir. bunun sebeplerinden biri de muhtemelen yazın zayıflayıp kışın şişmanlayan bir bünye olmanızdır. tabii bunu "bünye meselesi" olarak kestirip atmak en basitinden yalan olacaktır. eğer yazın bikini gazına gelip kışın balinaya dönüşüyorsanız, bilin ki yalnız değilsiniz.
neyse, sanırım bu konuda yapılabilecek bir şey yok. biz yine de yaz mevsimine hazırlanabiliriz şimdiden. bu havada iyi olacaktır gerçekten de.
öncelikle yapılması gereken şey ikna olmaktır. eğer şu an taşımakta olduğunuz ağırlıktan hiçbir şikayetiniz yoksa, başlamanıza da gerek yok. ayrıca bu işin en önemli sırlarından biri de alacağınız sonuçtan duyacağınız mutluluğun farkında olmaktır. vereceğiniz birkaç kilo, sizi çikolatadan alacağınız birkaç ısırık kadar mutlu edemeyecekse, yol yakınken vazgeçin.
ayrıca bu işin başka avantajları olduğunu da aklınızda bulundurabilirsiniz. buyrun size birkaç örnek:
-ev dışında çok fazla yemek yemeyeceğinizden parasal açıdan rahatlar, haftanın sonunu getirme sıkıntısı çekmezsiniz.
-üzerinize yemek dökmezsiniz. leke olmaz.
-dişinizin arasında yeşil bir şey kalmaz.
-nefesiniz soğan kokmaz.
-artan paranızla bir dolu alış veriş yapabilir, zayıflamaya başlayınca yaptığınız alışverişten keyif alırsınız iyice.
bunun dışında metodoloji konusunda çok fazla ipucu vermeme gerek yok. herkes kendi tekniğini buluyor nasıl olsa bir şekilde. kaldı ki rejime başlayınca bir şekilde kendinizi ilgilenir bulduğunuz kadın dergileri de bu konuda oldukça yardımcı olacaktır.
öncelikle elinizdeki bisküviyi bırakmakla başlayabilirsiniz.

0 Comments:

Yorum Gönder

<< Home